WAT IS HET?

De Award-winnende producten van COLORESCIENCE bieden een uitzonderlijke bescherming tegen de zon, hebben voedende voordelen voor de huid en hebben een rijk gepigmenteerde kleur in buitengewoon lichte formuleringen. Uiteraard met high-performance en 100% gezonde UV-bescherming met SPF 20, 30, 35 en 50.

De producten zijn niet zomaar make-up, maar bevatten anti-oxidanten, peptiden, zinkoxide en titaniumdioxide. Deze laatste twee zijn daarbij dusdanig verwerkt, dat ze de huid niet afsluiten.

Niet elke minerale make-up is zo zuiver als COLORESCIENCE, het interfereert niet met de huid en mag zich ‘very water resistant’ noemen. Zelfs na 45 minuten zwemmen is de SPF niet aangetast, een unieke eigenschap die alleen de minerale zonbeschermers van Colorescience bezitten.

VOOR WIE IS HET?

COLORESCIENCE make-up is ontwikkeld om geschikt te zijn voor iedereen. Ook voor diegenen die huidaandoeningen hebben zoals o.a.:

– acne

– rosacea

– hyperpigmentatie

– extreem vette huid

– droge huid

BEHANDELINGEN

COLORESCIENCE CONSULT 30’: tijdens het consult worden de Colorescience producten uitgelegd en bij u aangebracht en dit volledig naar de behoeften & noden van uw huid. U krijg alle tips & tricks mee om zelf thuis aan de slag te kunnen gaan. 35€/gratis bij aankoop van Colorescience producten.

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-za: 9-18u
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg