WAT IS HET?

Non-invasief hoogenergetisch licht (VPL) lokt een reactie uit bij de cellen en geeft huidverbetering.  Door het unieke VPL-systeem bevat elke flits een reeks van micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van de huid. Zo kan er met hoge energie gewerkt worden zonder gevaar. Een huid verbeterende behandeling met de Energist is absoluut veilig en een pure weldaad voor elke huid.

WAARVOOR IS HET?

Volgende huidproblemen kunnen behandeld worden met de Energist:

1) Huidverjonging: fijne rimpels & lijntjes

2) Hyperpigmentatie

3) Vasculaire aandoeningen

4) Acné, grove poriën en grove huidstructuur

WAT WORDT AANBEVOLEN?

 • Bij huidverjonging om de 4 weken
 • Bij hyperpigmentatie om de 3 weken
 • Bij vasculaire aandoeningen om de 4 weken
 • Bij acnébehandelingen om de 1 à 2 weken (afhankelijk van de snelheid van acnévorming

BEHANDELINGEN

1) HUIDVERJONGING is SKIN REJUVENATION

Huidverjonging is collageenstimulatie. Door prikkels veroorzaakt door de omzetting van geel licht in hoge temperatuur, worden de fibroblasten gestimuleerd tot de vorming van nieuw collageen.

De effecten van een VPL-behandeling voor huidverjonging zijn:

 • Vervaging van lijntjes & rimpels
 • Meer volume in de huid
 • Verbeterde éclat en doorbloeding
 • Egalisering pigmentatieverdeling
 • Verfijning van de poriën
 • Vervaging van littekens

*HUIDVERJONGING (SKIN REJUVENATION) met VPL 60’: we gaan de huid reinigen, peelen, 20’ flitsen met VPL, 10’ manuele massage, Ultra Hydrogel masker met 20’ rood LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van Colorescience. 150€/per behandeling.

2) HYPERPIGMENTATIE

Hyperpigmentatie is een huidprobleem dat gewoonlijk opduikt naargelang iemand veroudert. Het is herkenbaar als platte bruine vlekken op de huid en meestal het teken van zonneschade die in jongere jaren werd opgedaan en nu naar de oppervlakte van de huid komt gerezen.

Ook sproeten en melasma zijn vormen van hyperpigmentatie, die aangeboren zijn of door zon en/of hormonale veranderingen (zwangerschap) ontwikkeld kunnen worden. Al deze pigmentstoornissen zijn succesvol te behandelen met VPL. Natuurlijk kunnen we enkel behandelen wat er is en kunnen niet voorkomen dat er zich nieuwe pigmentstoringen in de huid zich gaan vormen.

Na de VPL-behandeling worden de pigmentvlekken donkerder, zelfs korstvorming is mogelijk. Deze korstjes verdwijnen vanzelf binnen de 3 weken na de behandeling, waarna de huid vlekkeloos wordt achtergelaten. Indien de vlek nog niet volledig weg is, kan er 3 x opnieuw behandeld worden. (Indien de vlek na 3 behandelingen geen verbetering heeft gebracht in de kleuring van de pigmentvlek, moeten we ervan uitgaan dat de pigmentvlek dus in het DNA van de cellen zit en niet te behandelen is)

*CONSULTATIE PIGMENT TESTPATCH: er wordt op de pigmentvlek enkele flitsen aangebracht, samen bespreken we het resultaat en de verdere behandelingen.35€

*HYPERPIGMENTATIE met VPL 60’: we gaan de huid reinigen, zachte peeling, flitsen met VPL op de pigmentvlek(ken), Ultra Hydrogel masker, 20’rood LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van Colorescience. 150€/behandeling.

*HYPERPIGMENTATIE met VPL op handen 60’: we gaan de huid reinigen, zachte peeling, flitsen met VPL op de pigmentvlek(ken), 20’rood LED-lichttherapie. 150€/per behandeling

 

3) VASCULAIRE AANDOENINGEN: coupérose, rosacea & adertjes

Coupérose is een huidprobleem dat gewoonlijk opduikt naargelang iemand veroudert. Het is herkenbaar als gesprongen adertjes in de huid, die sterk kunnen variëren qua dikte. Gesprongen bloedvaatjes treden meestal al op in het gelaat rond de leeftijd van 20jaar.

Na de VPL-behandeling worden de gesprongen bloedvaatjes donkerder. Dit betekent dat de vaatwanden door de hittewerking gaan samenplakken zijn en worden de komende weken met het natuurlijke afvalvervoersysteem van de huid afgevoerd. Indien 1 week na de behandeling de zone niet donkerder is geworden zou zijn, wordt de behandeling herhaald met een iets sterkere instelling.

Na de behandeling moeten volgende punten vermeden worden:

 • Geen wrijvingen (geen washandjes, geen harde douchestraal, niet wrijven,…)
 • Warmte vermijden (geen sauna, warme douche,…)
 • Geen bloedsomloopstimulerende activiteiten (stress, sporten, vliegen,…)

*VASCULAIRE AANDOENINGEN met VPL 60’: we gaan de huid reinigen, zachte peeling, flitsen met VPL op de gesprongen ader(tjes), Ultra Hydrogel masker, 20’ blauw LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van Colorescience. 150€/behandeling.

4) ACNE BEHANDELINGEN: acné en onzuivere huid

Acné is een huidprobleem dat zich begint voort te doen in de pubertijd, maar tot 30% van de volwassenen blijft er helaas last van hebben. Acné is in de eerste plaats dus een chronische huidaandoening waarbij een overproductie van talg en dood celmateriaal de haarfollikels verstoppen en een rijke voedingsbodem vormen voor de propioni-bacterie. De oorzaak van deze talg-verstoppingen is gewoonlijk zeer complex en heeft vaak te maken met voeding, genetische aanleg, hormonale stoornissen, insuline-resistentie, stress, enz. Een efficiënte behandeling voor acné heeft dus niet alleen een oppervlakkige behandeling (zoals VPL) nodig, maar ook een intensieve behandeling van het lichaam binnenin. In elk geval vergt een acné-aanpak veel geduld en spreken we bij de VPL-behandeling van “acné-management” omdat we helaas niet kunnen voorkomen dat er nieuwe acné gevormd wordt.

*ACNE BEHANDELING met VPL 60’: we gaan de huid reinigen, peelen, 10’ flitsen met VPL blauw licht & 10’ flitsen met VPL geel licht, Ultra Hydrogel masker met 20’ rood LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van Colorescience. 150€/per behandeling. 

KLEINE ONEFFENHEDEN WEGNEMEN MET ELECTROLYSE met de Apilus xCell Pur

Verwijderen van kleine vlekjes: 75€

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-za: 9-18u
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg