HydraFacial

De populairste “facial” voor haar & hem! Uw huid opfrissen op een natuurlijke, snelle en aangename manier? De unieke, revolutionaire methode hydradermabrasie met het gepatenteerde HydraFacial apparaat is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging & huidverbetering zonder enig nadeel.

Wat is het?

Hydrafacial is een niet-invasieve, niet chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft, zonder een oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft direct een zichtbaar resultaat. De Hydrafacial peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van de speciale hydra peel tips, die zorgen voor het insluizen van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect nog eens versterkt. De behandeling voelt aan als een stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen & onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de hydra peel tip het vuil van en uit de huid (ideaal bij comedonen).

Voor wie is het?

De Hydrafacial kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoeligste. En dit het hele jaar door. Hydrafacial is ook geliefd bij de mannen! We passen de peeling sterkte en boosters aan, aan jouw unieke huidconditie of huidnoden tijdens de behandeling. Bij botox & fillers kan de Hydrafacial probleemloos worden toegepast na 14 dagen.

Wat wordt aanbevolen?

Een 6-wekelijkse behandeling wordt aanbevolen. Één behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpeltjes, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere 6-wekelijkse Hydrafacial behandeling wordt aanbevolen om de resultaten te behouden.

 

Behandelingen:

  • Discover HydraFacial Deluxe 75’: we gaan de huid van het gelaat en de hals reinigen en peelen gevolgd door het uitzuiveren van onzuiverheden (zoals comedonen) en hydrateren door onze superserums rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. We eindigen met een Ultra Hydro gel masker met 20 minuten LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van jane iredale. Bij sterk aanwezige onzuivere huid/comedonen wordt er beter voor de Purifying behandeling gekozen).
  • Purifying HydraFacial 75’: Idem als Discover HydraFacial, maar dan specifiek voor de onzuivere huid zoals acné en sterk aanwezige comedonen, dit met een aangepaste peeling en afwerking met LED-lichttherapie. 
  • Stop Time HydraFacial 75’: we gaan de huid van het gelaat, hals en decolleté reinigen, peelen gevolgd door het uitzuiveren van onzuiverheden (zoals comedonen). We gebruiken een aangepaste booster en hydrateren door onze superserums rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. We eindigen met een Ultra Hydro gel masker met 20minuten LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van jane iredale.
  • Platinum HydraFacial 90’: we gaan de huid van het gelaat, hals en decolleté reinigen, dan starten we de behandeling met de LYMFEDRAINAGE van het gelaat, peelen gevolgd door het uitzuiveren van onzuiverheden (zoals comedonen). We gebruiken een aangepaste booster en hydrateren door onze superserums rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. We eindigen met een Ultra hydro gel masker met 20 minuten LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van jane iredale.

 

Aanvullende behandelingen bij een Hydrafacial:

  • Perk ogen 15’: Het Multi-peptide Eye Repleshing serum gaat de oogcontour op een zachte manier verhelderen en strakker maken. Je krijgt de rest van het serum mee naar huis zodat je het dag en nacht kan aanbrengen, wanneer jouw oogcontour nood heeft aan een intensieve opkikker (enkel in combinatie met een HydraFacial behandeling). 
  • Perk lippen 15’:  Het Lip Revitalizing Serum gaat de lippen op een zachte manier exfoliëren, hydrateren en een beetje voller maken. Je krijgt de rest van het serum mee naar huis zodat je dag en nacht het op de lippen kan aanbrengen, wanneer jouw lippen nood hebben aan een intensieve opkikker (enkel in combinatie met een HydraFacial behandeling)
  • Pigmentvlekken met de VPL 15’ : tijdens een HydraFacial kan er extra op pigmentvlekken geflitst worden. 
  • Rode adertjes met de VPL 15’: tijdens een HydraFacial behandeling kan er extra op rode adertjes/couperose geflitst worden. 

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-wo: 9-18u
Vrij-Za: 9-18u
Do: gesloten
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg