WAT IS HET?

Led-therapie is ideaal voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, verbetert de ongelijkmatige teint, verkleint de poriën, verlicht de huid en verjongt de jeugdige uitstraling van jouw huid. Iedereen kan gebruik maken van de LED-lichttherapie.

Omnilux mag niet worden verward met een laserbehandeling, er komt geen warmte vrij in de huid. De behandeling kan veilig worden toegepast mits men niet overgevoelig is voor licht (door ziekte of bepaald medicijngebruik). De behandeling wordt niet toegepast bij epilepsie, zwangerschap of als er borstvoeding wordt gegeven.

WAT WORDT AANBEVOLEN?

Behandelingen worden 2 à 3 x/week aanbevolen voor een kuur van 4 tot 6 weken. Dit is ideaal voor een bruiloft of voor een groot evenement, want een sessie duurt slecht 20 minuten. Het is ook een effectieve en pijnvrije benadering voor de behandeling van huidaandoeningen zoals hyperpigmentatie en acné bij volwassenen. De sensatie bij de behandeling is zeer rustgevend.

BEHANDELINGEN

1) OMNILUX LED THERAPY INVISIBLE INFRA ROOD: HUIDVERJONGING

Therapeutische lichtenergie zal de cellen in de dermislaag van de huid omzetten in ATP (adenosinetrifosfaat), de brandstof die de cel gebruikt om zijn werk te kunnen doen. De fibroblasten in de dermis laag hebben de taak om collageen te produceren (wat de huid volheid geeft) en elastine (waardoor de huid elastisch is). Zo geeft LED de cellen een “volle tank” en beginnen deze fibroblasten collageen en elastine te produceren, zoals toen je 20-25 jaar oud was.

Het resultaat is dat de teint wordt opgehaald met nieuw collageen (omdat rimpels naar buiten worden geduwd) en nieuwe elastine (wat helpt om de huid strakker en elastischer te maken)

*OMNILUX LED THERAPY INVISBLE INFRA RED 30’: de huid wordt gereinigd & vervolgens 20’ LED-lichttherapie. 30€/behandeling

2) OMNILUX LED THERAPY INFRA RED: HERSTELLEND

*OMNILUX LED THERAPY INFRA RED 30’: de huid wordt gereinigd & vervolgens 20’ LED-lichttherapie. 30€/behandeling

3) OMNILUX LED THERAPY BLUE: ACNE

Door de hormoonhuishouding en stofwisseling kan er acné ontstaan. Acne ontstaat door een verhoogde talgproductie, vernauwing van het follikelkanaal, de invloed van bacteriën in de talgklieren. Één van de belangrijkste bacteriën die verantwoordelijk is voor de ontsteking is de Propionbacterie Acnes. Deze bacterie is overgevoelig voor het blauwe licht van de Omnilux.

Blauw licht gaat de propionbacterie vernietigen die acné veroorzaakt, gaat de ontstekingen verminderen, remt de talgproductie in de huid af en werkt sterk hydraterend.

*OMNILUX LED THERAPY INVISBLE INFRA RED 30’: de huid wordt gereinigd & vervolgens 20’ LED-

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-za: 9-18u
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg