ZO Skin Health

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. 
ZO® Skin Health medische en therapeutische oplossingen bestaan uit producten, protocollen en behandelingen die uitsluitend verstrekt worden aan artsen, huistherapeuten erkende medische praktijken of aangestelde Skin Health Professionals die geschikt zijn voor een breed scala van huidaandoeningen en chronische aandoeningen. Geavanceerde Skin Health Solutions
Onder leiding van dr. Zein Obagi , heeft ZO Skin Health, Inc USA een breed spectrum van medische en therapeutische behandelingen ontwikkeld voor iedereen, ongeacht de huid conditie, leeftijd, geslacht of etniciteit. Gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen in huidtherapie, biotechnologische complexen, plantaardige stamcelcomponenten en multi-therapie systemen, zijn deze producten en programma’s geoptimaliseerd voor uw specifieke behoeften .

De ZO® definitie van een echt gezonde huid

  • Glad
  • Sterk
  • Stevig
  • Gehydrateerd
  • Egaal van toon
  • Vrij van aandoeningen

ZO Skin Health, Inc beveelt aan ZO Skin Health producten niet zonder begeleiding van een  arts, huidtherapeut of ZO Skin Health erkende professional te gebruiken.

ZO Skin Health producten

Producten
ZO Skin Health bestaat uit verschillende producten met als doel reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren, voeden en beschermen tegen UV licht van uw huid. Er zijn verschillende regimes, voor een normaal to droge huid, een normaal tot vette huid, een milder regime voor de gevoelige huid en een meer agressief regime, alle geprotocolleerd.

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-za: 9-18u
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg