Wat is laserontharing?

Laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. Het laser ontharingsapparaat maakt gebruik van hoog energetisch gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels wordt gebracht om daar omgezet te worden in warmte. Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

100% veilig – alle huidtypes – ‘een beker’ kwaliteitsgarantie

.       

Wist je dit?

Anatomie van het haar

Elk haar groeit in een haarfollikel. Haarfollikels zijn instulpingen, die reeds gevormd zijn sinds de embryonale periode. Aan de huidoppervlakte mondt de haarfollikel uit in een porie waar het eigenlijke haar uitsteekt.  Onderaan heeft de haarfollikel een ingestulpte bodem: de haarpapil, waarin zich uitermate actieve groeicellen bevinden samen met bloedvatlussen, die de cellen rijkelijk van bloed (= voeding) voorzien. De delende groeicellen ondergaan geleidelijk een keratinisatie, wat tot de eigenlijke haarvezel leidt.

 

Scheren versus epileren

Scheren: Tijdens het scheren, “snijd” je de haren horizontaal en vlak af. Het haargroeiproces wordt dus niet stopgezet, waardoor de haren gewoon blijven doorgroeien. Scheren heeft geen invloed op de haargroei!

Epileren: Wanneer we een haar uittrekken, stopt deze activiteit niet. Integendeel, uittrekken veroorzaakt een versterkte bloedtoevoer naar de papil, zodat de daar aanwezige groeicellen zeer goed gevoed en gestimuleerd worden tot het vormen van een nieuw haar, vaak zelfs een sterker haar.

 

Permanente ontharing wint meer en meer populariteit daar traditionele ontharingsmethoden slechts een tijdelijk effect hebben en de behandelingen doorgaans vrij pijnlijk zijn en veel tijd vergen.

 

-> Vraag jouw gratis testbehandeling aan t.w.v. €30,-!

 

 

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-wo: 9-18u
Vrij-Za: 9-18u
Do: gesloten
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2022 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg