Détatouage

SPIJT VAN EEN TATTOO? 

Laat het veilig en snel weglaseren met de nieuwste PICO laser.

 

tattoo verwijderen knokke

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Gemiddeld heb je 3 tot 6 sessies nodig . Je moet weten dat het mogelijk is om je tatoeage helemaal te verwijderen . Na 1 sessie zal je al verstelt staan van de resultaten!

Het aantal sessies zal afhangen van verschillende factoren zoals de kleur(en) van de inkt van uw tattoo en de reactie van uw huid op de behandeling. De leeftijd van uw tattoo en het soort pigment, de densiteit ervan en de manier waarop de inkt in de huid is gezet (dermograaf of bamboo bijvoorbeeld) er zijn zoveel factoren die een invloed gaan hebben op het aantal sessies die u nodig zal hebben.

U kiest tenslotte hoever u wil gaan in het verwijderen van uw tatoeage. Als we over een vervaging spreken, bijvoorbeeld om de zone te bedekken met iets nieuws, dan is 1 sessie waarschijnlijk genoeg.

Tussen twee sessies moet je gemiddeld 4 tot 8 weken wachten. Plan hier je gratis consultatie.

 

NAZORG

Wij geven duidelijke richtlijnen mee i.v.m. de nazorg. Ook krijgen ze een potje mee met naverzorgingsproduct (Flaminal hydro).

 

 

PRIJZEN

Onderstaande prijzen zijn indicaties. Na de intake zullen we de prijs van één sessie kunnen bepalen, het aantal sessies is afhankelijk van verschillende factoren en is op voorhand niet te bepalen.

Plan hier je gratis consultatie.

 

< 5 cm2 €95,-
< 10 cm2 €110,-
< 15 cm2 €125,-
< 20 cm2 €140,-
< 25 cm2 €155,-
< 30 cm2 €170,-
< 40 cm2 €195,-
< 60 cm2 €230,-
< 100 cm2 €265,-

 

 

 

WAAROM IS DE PICOLASER DE BESTE KEUZE

Een picolaser met 4 golflengtes maakt het mogelijk alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen. Het geeft uitstekende resultaten, zonder littekens op lange termijn en werkt op alle huid –en kleurtypes. Af en toe, als er veel pigment onder de huid zit, kan er een klein blaartje of wondje ontstaan, die we met een verband bedekken en die na een paar dagen genezen zal zijn.

De picolaser zorgt ervoor dat er geen schijnbeeld overblijft op het einde van de behandeling en is stukken minder pijnlijk dan andere lasers. Het is de meest ontwikkelde techniek tot op heden met zeer korte impulsen. Er zijn minder sessies nodig en deze zijn ook korter (5 tot 30 minuten) met als resultaat een kleinere investering voor de patiënt.

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-wo: 9-18u
Vrij-Za: 9-18u
Do: gesloten
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2022 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg