Ontdek de gezichten achter

Bar à Beauté

 “Passie voor perfectie”, dit heeft me al altijd in het leven gedreven.

Sinds mijn kindertijd heb ik al altijd gepassioneerd getekend, met plezier ging ik naar de tekenschool waarbij het schetsen van natuurlijke elementen mijn stokpaardje was. Zo realistisch mogelijk zaken op papier schetsen, dit deed ik het liefste. De meest verfijnde details lieten me niet los.

Op het einde van de schoolplicht, word je verondersteld te weten wat je voor gans je leven wil doen... 
... wat een opdracht.

Ik heb iets gevonden, zonder te zoeken!

Als visagiste en make-up artieste kon ik er zo van genieten om mensen nòg mooier te maken.

Imperfecties worden gecamoufleerd, en natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Toch heerlijk om te doen?

Maar... - de aard van het beestje - ik wou steeds meer, en ik zocht naar een langdurig en blijvend resultaat.

Permanente make-up en permanente ontharing, dit is de oplossing!
Ik had het gevonden!

Certificaat
Certificaat

Ik geloof heel sterk in specialisatie, vandaar dat ik me volledig in deze wereld gestort heb.

Dagelijkse inoefening van technieken leiden tot optimale beheersing van je vak.

Hoe meer ik me verdiep in mijn wereld, hoe meer ik besef hoe klein deze wereld ook is. Het strevertje zit dan ook in mij, en laat me maandelijks begeleiden door toptrainers. 
Ik krijg letterlijk een boost adrenaline om getraind te worden door top masters in de wereld!
Het is een drug waar ik verslaafd aan ben.
Moest dit een olympische discipline zijn, wil ik streven om de top te bereiken!

Hoe langer ik in het vak zit, hoe kritischer ik kijk, hoe moeilijker ik het mezelf maak, hoe strenger ik ben op mezelf en hoe hoger ik mijn eisen stel om een steeds beter en realistischer resultaat af te leveren.

Mijn wereld is een kunst, waar de levende huid ons canvas is. Ook al heb ik mijn eigen techniek ontwikkeld. Elke behandeling blijft een uitdaging, klant na klant, patiënt na patiënt.

Ik ben een geluksvogel! Ik ben trots te zeggen dat ik van mijn ultieme passie mijn carrière gemaakt heb!

Elke dag opnieuw, kijk ik ernaar uit om elke klant op maat te bedienen. Om telkens opnieuw de wens van elke klant te vervullen. Iedereen verdient het om een “haute-couture” persoonlijke behandeling te krijgen. Zo werk ik ook geheel privé en altijd op afspraak, waar ik in alle rust met volle concentratie kan werken.

Team
Bab

Het ontroert me om steeds opnieuw een meerwaarde te bieden voor de mensen. Het is hartverwarmend om een spontane reactie van een alopecia patiënt te krijgen: “Dank u voor mijn prachtige wenkbrauwen, je hebt mijn leven veranderd!”

Of: “Nu voel ik me weer een vrouw!” na het pigmenteren van het tepelhof, bij een dame die net een lange lijdensweg en rollercoaster van emoties achter de rug heeft na bortstkanker. Deze behandeling is de kers op de taart.

Of een dame die spontaan begint te huilen, zodra ze in de spiegel kijkt. “Ik vond mezelf altijd lelijk, maar nu vind ik me precies toch wel mooi!” Ze kreeg glassplinters in haar gezicht door een auto accident, en na veel bezoeken aan de plastische chirurg, na vele jaren, heb ik haar wenkbrauwen zo realistisch mogelijk nagebootst aan de hand van foto’s van voor het accident. Alsook haar littekens werden gecamoufleerd. “Ik voel me niet meer verminkt!”

Daar word ík nu emotioneel van! Daarvoor doe ik het! 
Mijn dankbare klanten geven me adrenaline om het steeds beter te doen, dank u lieve klanten van me!

Lies
Natascha

Ik heb het geluk gehad dat ik als internationale trainster voor heel wat mooie cosmeticamerken/huizen heb mogen werken. En zo mijn kennis en passie met heel wat schoonheidsspecialistes, make-up artiesten, herboristen, … heb mogen delen. Ook een eigen zaak in huidverbetering en afslankstudio waren lange tijd mijn kindjes. Mijn passie voor skincare is zo groot dat ik er heel wat bijkomende opleidingen heb opzitten. In onze wereld leer je elke dag weer bij, de wetenschap evolueert in een razendsnel tempo. Ingrediënten, texturen en methodes veranderen constant. Het is dus belangrijk om up to date te blijven en onze kennis nog dagelijks bij te schaven.

Al meer dan 20 jaar verdiep ik mij in de huid en de fantastische wereld van skincare producten en voedingssupplementen, nog steeds kom ik tot dezelfde conclusie dat we onze huid moeten geven wat hij verdient. Het is ons grootste orgaan en ô zo belangrijk. We moeten er uiterste zorg voor dragen want de huid is de spiegel van onze gezondheid. We moeten niet alleen er langs de buitenkant zorg voor dragen, maar ook de binnenkant is belangrijk. En alles begint met water...

Heel toevallig kwam ik met Lies in contact, een echte topper in haar vak. Al heel snel besloten we dat we onze kennis en passie voor het vak samen konden bundelen, met als doel jullie, onze klanten, het beste te geven wat u verdient. Wij noemen het niet werken, het is onze passie met jullie delen. Er huist heel wat kennis binnen Bar à Beauté.

Zoals jullie het wel al zullen vermoeden neem ik binnen Bar à Beauté de huidbehandelingen, de definitieve ontharing alsook de Colorescience consults onder mijn vleugels.

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg