Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Een echte krak!! Prachtige resultaten, hygiënisch en zeer vriendelijk. Een eer om mee samen te werken, bedankt Lies 😘

    thumb Melissa Helsmoortel
    9/01/2018

    5 star review  Lies is een super lieve dame die haar tijd neemt om alles uit te leggen en vooraf mooi te tekenen. Eindelijk de perfecte eye liner die ik al zolang wou. En mijn wenkbrauwen, wat een verschil � gedaan met die vermoeide blik. Ik ben zo tevreden van beiden dat ik alvast een afspraak heb gemaakt om mijn lippen ook te laten doen �

    thumb Frederique Maes
    4/12/2017

    5 star review  Super tevreden mee!!! Een echte aanrader!

    thumb Joy Delbarre
    10/10/2015

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    5 star review  Gewoonweg... Super!!!!

    thumb Conny Cailliau
    11/02/2015

    Lies, je bent zo bescheiden maar je bent een absolute TOPPER 👍 Mijn opgefriste permanente make-up ogen lokt nu alweer complimenten uit. You make us shine even more 🤩😘

    thumb Valerie De Meulemeester
    9/03/2019

    1 star review  Super tevreden Lies !!

    thumb Myriam Vermeiren
    10/04/2015

    4 star review  Heel tevreden

    thumb Rita Haerinck
    12/19/2016

    5 star review  Super professioneel Lies ! Zelfzeker en met groot vertrouwen !

    thumb Yolande Eylenbosch
    10/02/2015

    Al een paar jaar een super tevreden klant. Lies is een topper! 😍

    thumb Magali Leys
    7/06/2020

    5 star review  Ik ben happy want ik zie er ook jonger uit met mijn nieuwe wenkbrauwen..dankjewel Lies je hebt dat super goed gedaan !

    thumb Ariane Verhulst
    2/10/2017

    Super tevreden met het resultaat van permanente (oog)make-up! Veel info verkregen, perfect uitgevoerd en geen ongemakjes ondervonden na de behandeling! Bedankt Lies!!! xxx

    thumb Gaëlle Six
    7/16/2019

    5 star review  Zeer tevreden met mijn nieuwe look, dankzij Lies! Ik ben allergisch voor alle make-up, de permanente eyeliner is de perfecte oplossing! Met veel zorg en preciezie perfect geplaatst door Lies!

    thumb Martine Desplenter
    12/25/2016

    5 star review  Wat een precisie en vakmanschap! Bedankt heel erg blij!

    thumb Mireille Bogaert Rottier
    8/15/2017

    5 star review  Mijn ogen zijn heel mooi gedaan. Boven en onder. Ik had een beetje schrik, maar Lies stelde me gerust. Het deed inderdaad geen pijn. Een echte aanrader, want dagelijkse make-up is overbodig voor mij nu. En Lies is een schatje!!

    thumb Sophie Leloup
    2/16/2019

    5 star review  Wenkbrauwen laten doen bij deze lieve dame, wat een pro! Van begin tot einde ben je op je gemak. Superblij met het resultaat, nu heb ik tenminste terug wenkbrauwen. Nogmaals dank U wel!

    thumb Magali Leys
    6/08/2018

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-wo: 9-18u
Vrij-Za: 9-18u
Do: gesloten
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2022 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg