Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    Lies, je bent zo bescheiden maar je bent een absolute TOPPER 👍 Mijn opgefriste permanente make-up ogen lokt nu alweer complimenten uit. You make us shine even more 🤩😘

    thumb Valerie De Meulemeester
    9/03/2019

    5 star review  Een echte krak!! Prachtige resultaten, hygiënisch en zeer vriendelijk. Een eer om mee samen te werken, bedankt Lies 😘

    thumb Melissa Helsmoortel
    9/01/2018

    Dag Lies, De nabehandeling verliep vlekkeloos, bedankt voor het mooie resultaat van mijn permanente eyeliner en dit volledig pijnloos! Je bent een crack in je vak 😉

    thumb Berlinda Bie De Bleeckere
    1/14/2020

    5 star review  Heel mooi resultaat, geen pijn tijdens het plaatsen vd permanente make-up. Een lieve leuke dame die alles goed uitlegt tijdens & na de behandeling. Nooit meer moeten buitenkomen met mottige ogen, altijd verzorgt zijn.. Wat wil een vrouw nog meer? Dank je wel Lies voor de goede zorg van mijn oogjes! X

    thumb Danitia De Meyer
    4/13/2016

    5 star review  Kunst ontworpen door gouden vingers, pijnloos, perfecte, permanente make - up !!!! Sprakeloos bij het resultaat van mijn ogen en full lips !!! Duizend maal dank xxxx

    thumb Lindsey Minnebo
    5/23/2016

    Supertevreden van mijn oogcontour liesje. Je hebt dat perfect gedaan 👌👌

    thumb Lena Trixie
    11/04/2020

    Masterclass eyeliner van Lies: een dag vol passie voor het vak waar ze alle geheimen van pmu uit de doeken doet op haar eigen persoonlijke en warme manier. Na de opleiding vertrek je met een rugzak boordevol informatie huiswaarts. Bedankt !

    thumb Kaat Van den Mooter
    1/24/2020

    5 star review  In 1 woord: TOP! Altijd super tevreden bij lieve Lies!

    thumb Annelies Van Speybroeck
    5/28/2016

    5 star review  Wenkbrauwen laten doen bij deze lieve dame, wat een pro! Van begin tot einde ben je op je gemak. Superblij met het resultaat, nu heb ik tenminste terug wenkbrauwen. Nogmaals dank U wel!

    thumb Magali Leys
    6/08/2018

    5 star review  Lies is zeer professioneel, accuraat en klantvriendelijk. Heeft kwaliteit voorop staan. Ben zeer tevreden van de PMU en nabehandeling.

    thumb Christan Labee
    6/09/2018

    Lies is in de permanente make-up een vakvrouw op en top. Neemt veel tijd voor haar klanten en werkt zeer kundig en precies. Ik had het genoegen om als collega in de branche een dagje te mogen meekijken om van haar te leren en heb er heel veel aan gehad. Nogmaals bedankt Lies!

    thumb Tamara van Dam
    9/23/2019

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    5 star review  Ik ben happy want ik zie er ook jonger uit met mijn nieuwe wenkbrauwen..dankjewel Lies je hebt dat super goed gedaan !

    thumb Ariane Verhulst
    2/10/2017

    5 star review  Super tevreden met mijn eyeliner! Een echte aanrader! 🙂 �

    thumb Eline Demortier
    6/26/2017

    5 star review  Toffe attente dame .... supercontent van het resultaat ...�

    thumb Dominique Temmerman
    6/02/2018

    5 star review  Het is altijd een beetje bang afwachten naar het resultaat,maar bij Lies is dat NIET nodig. Lies,je bent zo lief,zo gepassioneerd met je werk begaan dat het eindresultaat subliem is. Dankjewel daarvoor�

    thumb Els Blankaert
    5/09/2017

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-za: 9-18u
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg