DDWaarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Heel mooi resultaat, geen pijn tijdens het plaatsen vd permanente make-up. Een lieve leuke dame die alles goed uitlegt tijdens & na de behandeling. Nooit meer moeten buitenkomen met mottige ogen, altijd verzorgt zijn.. Wat wil een vrouw nog meer? Dank je wel Lies voor de goede zorg van mijn oogjes! X

    thumb Danitia De Meyer
    4/13/2016

    5 star review  Super professioneel Lies ! Zelfzeker en met groot vertrouwen !

    thumb Yolande Eylenbosch
    10/02/2015

    5 star review  Mijn ogen zijn heel mooi gedaan. Boven en onder. Ik had een beetje schrik, maar Lies stelde me gerust. Het deed inderdaad geen pijn. Een echte aanrader, want dagelijkse make-up is overbodig voor mij nu. En Lies is een schatje!!

    thumb Sophie Leloup
    2/16/2019

    5 star review  Super tevreden met mijn eyeliner! Een echte aanrader! 🙂 �

    thumb Eline Demortier
    6/26/2017

    5 star review  Super tevreden mee!!! Een echte aanrader!

    thumb Joy Delbarre
    10/10/2015

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    5 star review  Wenkbrauwen laten doen bij deze lieve dame, wat een pro! Van begin tot einde ben je op je gemak. Superblij met het resultaat, nu heb ik tenminste terug wenkbrauwen. Nogmaals dank U wel!

    thumb Magali Leys
    6/08/2018

    5 star review  Super mooi gedaan Lies ... heel vakkundig en wat ook belangrijk is het is pijnloos Bedankt Lies ....

    thumb Tina Vrancken
    10/08/2018

    5 star review  Vandaag permanente eyeliner laten zetten en dit volledig pijnloos! Dank u Lies voor het prachtige resultaat doe zo verder �

    thumb Jana Daelman
    4/04/2018

    5 star review  Prima service ! Bijna volledig pijnloos en mooi resultaat. Lies stelt je gerust en geeft veel uitleg !

    thumb Mireille Van Damme
    3/20/2017

    5 star review  Kunst ontworpen door gouden vingers, pijnloos, perfecte, permanente make - up !!!! Sprakeloos bij het resultaat van mijn ogen en full lips !!! Duizend maal dank xxxx

    thumb Lindsey Minnebo
    5/23/2016

    5 star review  De beste !

    thumb Evelien Dierick
    3/07/2018

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

Onze topmerken

© 2020 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg