Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Heel mooi resultaat, geen pijn tijdens het plaatsen vd permanente make-up. Een lieve leuke dame die alles goed uitlegt tijdens & na de behandeling. Nooit meer moeten buitenkomen met mottige ogen, altijd verzorgt zijn.. Wat wil een vrouw nog meer? Dank je wel Lies voor de goede zorg van mijn oogjes! X

    thumb Danitia De Meyer
    4/13/2016

    5 star review  Fantastische ervaring! Super professioneel, zeer veel uitleg,... ik kan het aan iedereen aanbevelen!!

    thumb Patricia Silverans
    9/06/2018

    5 star review  Lies, ontzettend bedankt voor mijn mooie brows! Ze neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, de tijd om te tekenen en na de behandeling zijn de wenkbrauwen perfect! Dame die staat voor haar perfectie �

    thumb Maggy Lensen
    4/03/2017

    5 star review  Toppertje ons Liesje

    thumb Time Less Contour Pmu
    8/20/2015

    5 star review  Super tevreden mee!!! Een echte aanrader!

    thumb Joy Delbarre
    10/10/2015

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    5 star review  Ik ben happy want ik zie er ook jonger uit met mijn nieuwe wenkbrauwen..dankjewel Lies je hebt dat super goed gedaan !

    thumb Ariane Verhulst
    2/10/2017

    5 star review  Gewoonweg... Super!!!!

    thumb Conny Cailliau
    11/02/2015

    5 star review  Super tevreden van ogen, lippen EN wenkbrauwen!

    thumb Hélène Badts
    6/29/2015

    5 star review  Vandaag permanente eyeliner en lippen ...resultaat is top!

    thumb Desmet Pascale
    4/13/2018

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    5 star review  Kunst ontworpen door gouden vingers, pijnloos, perfecte, permanente make - up !!!! Sprakeloos bij het resultaat van mijn ogen en full lips !!! Duizend maal dank xxxx

    thumb Lindsey Minnebo
    5/23/2016

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

© 2019 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg