Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    Lies merci... heel tevreden met resultaat 👄👁👄... echt een aanrader om bij jou een behandeling te boeken, warme ontvangst in een rustig kader en vooral je professionaliteit zorgen ervoor dat het plaatje compleet is... je bent een topper 👍😘👍

    thumb Katia Verstraete
    11/01/2019

    5 star review  Wenkbrauwen laten doen bij deze lieve dame, wat een pro! Van begin tot einde ben je op je gemak. Superblij met het resultaat, nu heb ik tenminste terug wenkbrauwen. Nogmaals dank U wel!

    thumb Magali Leys
    6/08/2018

    5 star review  Super mooi gedaan Lies ... heel vakkundig en wat ook belangrijk is het is pijnloos Bedankt Lies ....

    thumb Tina Vrancken
    10/08/2018

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    topservice met een glimlach 👍

    thumb Natascha Demuynck
    11/23/2019

    5 star review  Lies is zeer professioneel, accuraat en klantvriendelijk. Heeft kwaliteit voorop staan. Ben zeer tevreden van de PMU en nabehandeling.

    thumb Christan Labee
    6/09/2018

    5 star review  Super tevreden van ogen, lippen EN wenkbrauwen!

    thumb Hélène Badts
    6/29/2015

    4 star review  Heel tevreden

    thumb Rita Haerinck
    12/19/2016

    5 star review  Erg vriendelijk en rustgevende behandeling. Resultaat is super, elke dag weer blij mee!

    thumb Ashley de Waele
    12/10/2017

    5 star review  Kunst ontworpen door gouden vingers, pijnloos, perfecte, permanente make - up !!!! Sprakeloos bij het resultaat van mijn ogen en full lips !!! Duizend maal dank xxxx

    thumb Lindsey Minnebo
    5/23/2016

    5 star review  In 1 woord: TOP! Altijd super tevreden bij lieve Lies!

    thumb Annelies Van Speybroeck
    5/28/2016

    5 star review  Gewoonweg... Super!!!!

    thumb Conny Cailliau
    11/02/2015

    5 star review  Lies, ontzettend bedankt voor mijn mooie brows! Ze neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, de tijd om te tekenen en na de behandeling zijn de wenkbrauwen perfect! Dame die staat voor haar perfectie �

    thumb Maggy Lensen
    4/03/2017

    Super tevreden met het resultaat van permanente (oog)make-up! Veel info verkregen, perfect uitgevoerd en geen ongemakjes ondervonden na de behandeling! Bedankt Lies!!! xxx

    thumb Gaëlle Six
    7/16/2019

    5 star review  Mijn ogen zijn heel mooi gedaan. Boven en onder. Ik had een beetje schrik, maar Lies stelde me gerust. Het deed inderdaad geen pijn. Een echte aanrader, want dagelijkse make-up is overbodig voor mij nu. En Lies is een schatje!!

    thumb Sophie Leloup
    2/16/2019

    5 star review  Wat een precisie en vakmanschap! Bedankt heel erg blij!

    thumb Mireille Bogaert Rottier
    8/15/2017

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-wo: 9-18u
Vrij-Za: 9-18u
Do: gesloten
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg