Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Super professioneel Lies ! Zelfzeker en met groot vertrouwen !

    thumb Yolande Eylenbosch
    10/02/2015

    5 star review  Toffe attente dame .... supercontent van het resultaat ...�

    thumb Dominique Temmerman
    6/02/2018

    4 star review  Heel tevreden

    thumb Rita Haerinck
    12/19/2016

    5 star review  Heel mooi resultaat, geen pijn tijdens het plaatsen vd permanente make-up. Een lieve leuke dame die alles goed uitlegt tijdens & na de behandeling. Nooit meer moeten buitenkomen met mottige ogen, altijd verzorgt zijn.. Wat wil een vrouw nog meer? Dank je wel Lies voor de goede zorg van mijn oogjes! X

    thumb Danitia De Meyer
    4/13/2016

    5 star review  Fantastische ervaring! Super professioneel, zeer veel uitleg,... ik kan het aan iedereen aanbevelen!!

    thumb Patricia Silverans
    9/06/2018

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    5 star review  Gewoonweg... Super!!!!

    thumb Conny Cailliau
    11/02/2015

    5 star review  Mijn ogen zijn heel mooi gedaan. Boven en onder. Ik had een beetje schrik, maar Lies stelde me gerust. Het deed inderdaad geen pijn. Een echte aanrader, want dagelijkse make-up is overbodig voor mij nu. En Lies is een schatje!!

    thumb Sophie Leloup
    2/16/2019

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    5 star review  Zeer tevreden met mijn nieuwe look, dankzij Lies! Ik ben allergisch voor alle make-up, de permanente eyeliner is de perfecte oplossing! Met veel zorg en preciezie perfect geplaatst door Lies!

    thumb Martine Desplenter
    12/25/2016

    5 star review  Heel erg tevreden over mijn eyeliner boven en onder. Super vriendelijk, 100 procent pijnloos, en heel erg mooi resultaat. Bedankt Lies!

    thumb Gianna Paelinck
    3/18/2017

    5 star review  Super mooi gedaan Lies ... heel vakkundig en wat ook belangrijk is het is pijnloos Bedankt Lies ....

    thumb Tina Vrancken
    10/08/2018

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg