Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    5 star review  Zeer tevreden met mijn nieuwe look, dankzij Lies! Ik ben allergisch voor alle make-up, de permanente eyeliner is de perfecte oplossing! Met veel zorg en preciezie perfect geplaatst door Lies!

    thumb Martine Desplenter
    12/25/2016

    5 star review  Vandaag permanente eyeliner laten zetten en dit volledig pijnloos! Dank u Lies voor het prachtige resultaat doe zo verder �

    thumb Jana Daelman
    4/04/2018

    5 star review  Heel erg tevreden over mijn eyeliner boven en onder. Super vriendelijk, 100 procent pijnloos, en heel erg mooi resultaat. Bedankt Lies!

    thumb Gianna Paelinck
    3/18/2017

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    5 star review  Super professioneel Lies ! Zelfzeker en met groot vertrouwen !

    thumb Yolande Eylenbosch
    10/02/2015

    5 star review  Wenkbrauwen laten doen bij deze lieve dame, wat een pro! Van begin tot einde ben je op je gemak. Superblij met het resultaat, nu heb ik tenminste terug wenkbrauwen. Nogmaals dank U wel!

    thumb Magali Leys
    6/08/2018

    5 star review  Wat een precisie en vakmanschap! Bedankt heel erg blij!

    thumb Mireille Bogaert Rottier
    8/15/2017

    5 star review  Lies heeft echt een oog voor perfectie, net zoals ik het graag heb. Ze neemt alle tijd om te luisteren naar uw wensen en voert het dan ook uit tot in de puntjes. Ook de nazorg is zeer professioneel. De permanente tint op mijn lippen ziet er natuurlijk uit en geeft toch dat extraatje. Met of zonder make-up, mijn lippen zien er alvast super uit!!!!

    thumb Steffie Van Der Henst
    9/24/2018

    5 star review  Erg vriendelijk en rustgevende behandeling. Resultaat is super, elke dag weer blij mee!

    thumb Ashley de Waele
    12/10/2017

    5 star review  De beste !

    thumb Evelien Dierick
    3/07/2018

    5 star review  In 1 woord: TOP! Altijd super tevreden bij lieve Lies!

    thumb Annelies Van Speybroeck
    5/28/2016

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

© 2020 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg