Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    5 star review  Super mooi gedaan Lies ... heel vakkundig en wat ook belangrijk is het is pijnloos Bedankt Lies ....

    thumb Tina Vrancken
    10/08/2018

    Lies merci... heel tevreden met resultaat 👄👁👄... echt een aanrader om bij jou een behandeling te boeken, warme ontvangst in een rustig kader en vooral je professionaliteit zorgen ervoor dat het plaatje compleet is... je bent een topper 👍😘👍

    thumb Katia Verstraete
    11/01/2019

    5 star review  Super professioneel Lies ! Zelfzeker en met groot vertrouwen !

    thumb Yolande Eylenbosch
    10/02/2015

    4 star review  Heel tevreden

    thumb Rita Haerinck
    12/19/2016

    5 star review  Lies heeft mij weer heel blij gemaakt met mijn "nieuwe" wenkbrouwen. Zij is heel professioneel en super deskundig. Ik kan ze zeker aanbevelen.

    thumb Marian Lambin-Karrenbeld
    7/09/2018

    Dag Lies, Nog eens superbedankt! Ik ben heel erg tevreden van het resultaat. 🙂

    thumb Ulrike Standaert
    7/01/2020

    5 star review  Heel mooi resultaat, geen pijn tijdens het plaatsen vd permanente make-up. Een lieve leuke dame die alles goed uitlegt tijdens & na de behandeling. Nooit meer moeten buitenkomen met mottige ogen, altijd verzorgt zijn.. Wat wil een vrouw nog meer? Dank je wel Lies voor de goede zorg van mijn oogjes! X

    thumb Danitia De Meyer
    4/13/2016

    Masterclass eyeliner van Lies: een dag vol passie voor het vak waar ze alle geheimen van pmu uit de doeken doet op haar eigen persoonlijke en warme manier. Na de opleiding vertrek je met een rugzak boordevol informatie huiswaarts. Bedankt !

    thumb Kaat Van den Mooter
    1/24/2020

    5 star review  Kunst ontworpen door gouden vingers, pijnloos, perfecte, permanente make - up !!!! Sprakeloos bij het resultaat van mijn ogen en full lips !!! Duizend maal dank xxxx

    thumb Lindsey Minnebo
    5/23/2016

    5 star review  Mijn ogen zijn heel mooi gedaan. Boven en onder. Ik had een beetje schrik, maar Lies stelde me gerust. Het deed inderdaad geen pijn. Een echte aanrader, want dagelijkse make-up is overbodig voor mij nu. En Lies is een schatje!!

    thumb Sophie Leloup
    2/16/2019

    Super top!! Thx Lies we zijn allebei heeeeeel blij👍👍👍🤩

    thumb Caroline Vanmaele
    8/17/2019

    Supertevreden van mijn oogcontour liesje. Je hebt dat perfect gedaan 👌👌

    thumb Lena Trixie
    11/04/2020

    Super professionele Service! Top producten, een echte aanrader 👍🏽

    thumb Claudia Infantino
    5/05/2021

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    Lies, je bent zo bescheiden maar je bent een absolute TOPPER 👍 Mijn opgefriste permanente make-up ogen lokt nu alweer complimenten uit. You make us shine even more 🤩😘

    thumb Valerie De Meulemeester
    9/03/2019

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-za: 9-18u
Zo: gesloten

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Parkeren in de zijstraten is mogelijk. (Emmanuel Vierinlaan, Henri Van de Veldelaan, Louis Ludwiglaan) Groene zone, gratis in de week en buiten de vakanties, betalend in de weekends, vakantie & feestdagen.

Onze topmerken

© 2021 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg