Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Lies heeft echt een oog voor perfectie, net zoals ik het graag heb. Ze neemt alle tijd om te luisteren naar uw wensen en voert het dan ook uit tot in de puntjes. Ook de nazorg is zeer professioneel. De permanente tint op mijn lippen ziet er natuurlijk uit en geeft toch dat extraatje. Met of zonder make-up, mijn lippen zien er alvast super uit!!!!

    thumb Steffie Van Der Henst
    9/24/2018

    5 star review  Volgens mij behoord Lies tot één van de BESTE permanente make-up visagistes van België! Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, apparatuur en technieken. Ik spreek uit eigen ervaring, hier kan je pijnloos en met een gerust hart uw permanente make-up laten doen. Een echt aanrader! Doe zo verder Lies!

    thumb Emely Verhulst
    10/08/2015

    5 star review  Super tevreden met mijn eyeliner! Een echte aanrader! 🙂 �

    thumb Eline Demortier
    6/26/2017

    5 star review  Vandaag permanente eyeliner en lippen ...resultaat is top!

    thumb Desmet Pascale
    4/13/2018

    5 star review  Super tevreden mee!!! Een echte aanrader!

    thumb Joy Delbarre
    10/10/2015

    5 star review  Fantastische ervaring! Super professioneel, zeer veel uitleg,... ik kan het aan iedereen aanbevelen!!

    thumb Patricia Silverans
    9/06/2018

    5 star review  Heel erg tevreden over mijn eyeliner boven en onder. Super vriendelijk, 100 procent pijnloos, en heel erg mooi resultaat. Bedankt Lies!

    thumb Gianna Paelinck
    3/18/2017

    5 star review  Wat een precisie en vakmanschap! Bedankt heel erg blij!

    thumb Mireille Bogaert Rottier
    8/15/2017

    5 star review  Lies is een super lieve dame die haar tijd neemt om alles uit te leggen en vooraf mooi te tekenen. Eindelijk de perfecte eye liner die ik al zolang wou. En mijn wenkbrauwen, wat een verschil � gedaan met die vermoeide blik. Ik ben zo tevreden van beiden dat ik alvast een afspraak heb gemaakt om mijn lippen ook te laten doen �

    thumb Frederique Maes
    4/12/2017

    5 star review  Lies is echt een kei in haar vak. Ze streeft naar perfectie en neemt altijd alle tijd om je alles uit te leggen. Als kers op de taart is het ook nog eens een superlieve en toffe madam!!! Ik ben heel blij met mijn nieuwe wenkbrauwen �

    thumb Julie Henrard
    8/20/2017

    4 star review  Heel tevreden

    thumb Rita Haerinck
    12/19/2016

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

Onze topmerken

© 2020 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg