Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Vandaag permanente eyeliner laten zetten en dit volledig pijnloos! Dank u Lies voor het prachtige resultaat doe zo verder �

    thumb Jana Daelman
    4/04/2018

    5 star review  Het is altijd een beetje bang afwachten naar het resultaat,maar bij Lies is dat NIET nodig. Lies,je bent zo lief,zo gepassioneerd met je werk begaan dat het eindresultaat subliem is. Dankjewel daarvoor�

    thumb Els Blankaert
    5/09/2017

    5 star review  Toppertje ons Liesje

    thumb Time Less Contour Pmu
    8/20/2015

    5 star review  Super mooi gedaan Lies ... heel vakkundig en wat ook belangrijk is het is pijnloos Bedankt Lies ....

    thumb Tina Vrancken
    10/08/2018

    5 star review  Lies, ik dank je hartelijk voor het zetten van de eye liner en voor het bijwerken van mijn tepelhoven. Je neemt de tijd voor je klanten, je legt alles goed uit en je werkt heel professioneel. Ik heb me helemaal op mijn gemak gevoeld en ik zie er weer pico bello uit! Hartelijk dank Lies en veel succes verder.

    thumb Monika Maes
    2/08/2017

    5 star review  Vandaag permanente eyeliner en lippen ...resultaat is top!

    thumb Desmet Pascale
    4/13/2018

    5 star review  Super tevreden met mijn eyeliner! Een echte aanrader! 🙂 �

    thumb Eline Demortier
    6/26/2017

    5 star review  Lies is echt een kei in haar vak. Ze streeft naar perfectie en neemt altijd alle tijd om je alles uit te leggen. Als kers op de taart is het ook nog eens een superlieve en toffe madam!!! Ik ben heel blij met mijn nieuwe wenkbrauwen �

    thumb Julie Henrard
    8/20/2017

    5 star review  In 1 woord: TOP! Altijd super tevreden bij lieve Lies!

    thumb Annelies Van Speybroeck
    5/28/2016

    5 star review  Lies heeft echt een oog voor perfectie, net zoals ik het graag heb. Ze neemt alle tijd om te luisteren naar uw wensen en voert het dan ook uit tot in de puntjes. Ook de nazorg is zeer professioneel. De permanente tint op mijn lippen ziet er natuurlijk uit en geeft toch dat extraatje. Met of zonder make-up, mijn lippen zien er alvast super uit!!!!

    thumb Steffie Van Der Henst
    9/24/2018

    5 star review  Hey Lies , een superdikke merci voor de uitstekende service en de excellente behandeling ! Ik kan nu al zien dat het na het genezen een heel mooi resultaat zal geven ! Heel erg bedankt !!!

    thumb Isabelle Briand
    8/03/2016

    5 star review  Lies is zeer professioneel, accuraat en klantvriendelijk. Heeft kwaliteit voorop staan. Ben zeer tevreden van de PMU en nabehandeling.

    thumb Christan Labee
    6/09/2018

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

Afspraken maken of annuleren kan enkel via de site, mail of de vaste lijn! Andere kanalen tellen niet.
Enkel gratis parkeren voor de zaak.

Onze topmerken

© 2020 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg