Waarom kiezen voor Bar à Beauté?

    5 star review  Lies is een super lieve dame die haar tijd neemt om alles uit te leggen en vooraf mooi te tekenen. Eindelijk de perfecte eye liner die ik al zolang wou. En mijn wenkbrauwen, wat een verschil � gedaan met die vermoeide blik. Ik ben zo tevreden van beiden dat ik alvast een afspraak heb gemaakt om mijn lippen ook te laten doen �

    thumb Frederique Maes
    4/12/2017

    5 star review  In 1 woord: TOP! Altijd super tevreden bij lieve Lies!

    thumb Annelies Van Speybroeck
    5/28/2016

    5 star review  Het is altijd een beetje bang afwachten naar het resultaat,maar bij Lies is dat NIET nodig. Lies,je bent zo lief,zo gepassioneerd met je werk begaan dat het eindresultaat subliem is. Dankjewel daarvoor�

    thumb Els Blankaert
    5/09/2017

    5 star review  Fantastische ervaring! Super professioneel, zeer veel uitleg,... ik kan het aan iedereen aanbevelen!!

    thumb Patricia Silverans
    9/06/2018

    5 star review  Super professioneel Lies ! Zelfzeker en met groot vertrouwen !

    thumb Yolande Eylenbosch
    10/02/2015

    4 star review  Heel tevreden

    thumb Rita Haerinck
    12/19/2016

    5 star review  Erg vriendelijk en rustgevende behandeling. Resultaat is super, elke dag weer blij mee!

    thumb Ashley de Waele
    12/10/2017

    5 star review  Prima service ! Bijna volledig pijnloos en mooi resultaat. Lies stelt je gerust en geeft veel uitleg !

    thumb Mireille Van Damme
    3/20/2017

    5 star review  Lies, ik dank je hartelijk voor het zetten van de eye liner en voor het bijwerken van mijn tepelhoven. Je neemt de tijd voor je klanten, je legt alles goed uit en je werkt heel professioneel. Ik heb me helemaal op mijn gemak gevoeld en ik zie er weer pico bello uit! Hartelijk dank Lies en veel succes verder.

    thumb Monika Maes
    2/08/2017

    5 star review  Super mooi gedaan Lies ... heel vakkundig en wat ook belangrijk is het is pijnloos Bedankt Lies ....

    thumb Tina Vrancken
    10/08/2018

    5 star review  Wenkbrauwen laten doen bij deze lieve dame, wat een pro! Van begin tot einde ben je op je gemak. Superblij met het resultaat, nu heb ik tenminste terug wenkbrauwen. Nogmaals dank U wel!

    thumb Magali Leys
    6/08/2018

    5 star review  Super tevreden met mijn eyeliner! Een echte aanrader! 🙂 �

    thumb Eline Demortier
    6/26/2017

De ultieme schoonheidsboost

Ontdek zelf waarom klanten zo tevreden zijn van Lies haar behandelingen!
Openingsuren

Ma-di: 9-18u
Woe: 9-12u
Vrij-zat: 9-18u
Do & zo: gesloten

Contacteer ons

Niki de Saint Phallestraat 6 - 8300 Knokke-Heist
contact@barabeaute.be
+3250706706

© 2019 Bar à Beauté | Cookie Policy | Privacy Policy | Disclaimer | Site by logomdg